OSLORESAN

Jonny Ahlgren jonny at awva.se
Tis Mars 26 22:44:56 CET 2019


Hej igen alla konstvänner,

Äntligen  OSLO  blir nu verklighet!
Efter en omedelbar rusning av anmälningar avtog intensiteten ,när vi var runt 30 anmälda och resekommittén fick lätt vånda.
Lyckligtvis har nya anmälningar fortsatt att komma och vi är nu uppe i 40 deltagare. För att undvika en mindre förändring av ursprungspriset,behöver vi helst bli en full buss, alltså 50 personer.
Vi ser därför gärna att ytterligare 10 personer kommer med sin anmälan.
Vi uppmanar  er alla, att uppmuntra och informera föreningsmedlemmar, vänner och bekanta att komma med på resan. Vi släpper alltså kravet på medlemskap( det kommer säkert av sig själv efter att ha upplevt vår samvaro i Oslo.........).
Vi vill också förtydliga, att det nya Munch-muséet först står färdigt 2020. Det är alltså det gamla som gäller, med de begränsningar som “mitt i flytten” medför men vi har nära kontakt med Sune Nordgren, som lovat oss att bistå med råd, som väl motsvarar de förväntningar vi ställer kring Munch.

Eftersom Ulf, Kiviks taxi, senast 1 april måste bekräfta rumsreservationen, är det viktigt att vi senast nu på fredag 29 mars får in nya anmälningar till jonny at awva.se

OSLO Vi kommer!

Vänliga hälsningar

Jonny med resekommitté

-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://lists.frobbit.se/pipermail/bosk/attachments/20190326/fa1233d1/attachment.html>


More information about the bosk mailing list