SOMMARBREV

Jonny Ahlgren jonny at awva.se
Sön Juni 7 18:36:48 CEST 2020



Till medlemmarna i Österlens konstförening, BOSK



Efter årsmötet den 6 mars har vi av förklarliga skäl inte genomfört någon aktivitet. Allt har fått ställas in eller skjutas framåt i tiden, såväl möten som resor.

Nu börjar man lätta på restriktionerna, men det dröjer ännu en tid innan vi kan komma igång.

Styrelsen har träffats, men vi avser inte komma med program förrän vi kan träffas fler än 50 personer under normala former. Tänk när vi kan hyra buss igen och ge oss ut och njuta av konst och gemytlig samvaro!  Det ser vi fram emot.

Beträffande våra månatliga sammankomster med spännande föredrag, har vi en lång lista på intressanta föredragshållare. Längre som kortare (dags-) resor ligger färdigplanerade och väntar bara på en startsignal.

Under väntetiden kan Du själv ta tillfället i akt och besöka olika konstevenemang som t ex utställningen på Tjörnedala konsthall och de verk som finns utefter havet mellan Baskemölla och Vik ( Art Walk). Utöver det så finns mycket annat att se i konsthallarna i våra grannorter. Vill du längre bort så öppnas den stora Hilma af Klint utställningen på Moderna Museet i Malmö i mitten av juni. Kolla alltid på hemsidorna vad som gäller, så du inte åker förgäves.

Vi i styrelsen önskar dig en riktigt skön sommar! Förhoppningsvis blir det många fina dagar, då vi kan gå ut i naturen och njuta allt det vackra som bjuds på där.



Jonny Ahlgren, ordförande
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: <http://lists.frobbit.se/pipermail/bosk/attachments/20200607/2657a801/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: clip_image002[10].gif
Type: image/gif
Size: 15326 bytes
Desc: inte tillgänglig
URL: <http://lists.frobbit.se/pipermail/bosk/attachments/20200607/2657a801/attachment-0001.gif>


More information about the bosk mailing list